Brentwood 

Graphic patterns, playful pastel hues, and dashing materials guided the addition of a second story along with the gut remodel and reconfiguration of the existing first floor in the Brentwood Canyon. Maximizing the site to capture incredible views of the Getty Center while maintaining its tucked away privacy, the family home's interior scheme is a delightful treasure trove of imaginative corners and spacious rooms with a sense of humor and an appreciation for modernism. Completed 2022.

Photos by Jessica Alexander

Powder Room.jpg
0G0A1805.jpg
0G0A1818.jpg
0G0A1824.jpg
0G0A1829.jpg
0G0A1823.jpg
0G0A1724.jpg
0G0A1720.jpg
0G0A1755.jpg
0G0A1751.jpg
0G0A1738.jpg
0G0A1763.jpg
0G0A1769.jpg
0G0A1777.jpg
0G0A1783.jpg
0G0A1792.jpg
0G0A1807.jpg
0G0A1839.jpg
0G0A1851.jpg
0G0A1878.jpg
0G0A1811.jpg
0G0A1842.jpg
0G0A1855.jpg
0G0A1860.jpg
0G0A1844.jpg